Jak si představujete zdravé a chutné jídlo?
Bílý talíř a na něm zelenina sytých, jasných barev. Od pohledu cítíte ty čisté chutě, to křupnutí, když skousnete. Čerstvá v létě, jemně dušená, blanšírovaná nebo zapečená v zimě. S troškou másla nebo dobrého oleje… Jak chutné!
Masíčko, měkké a šťavnaté, připravené tak akorát, jeho mírně slaná chuť se vám krásně rozprostře na jazyku.
Rýže nebo jiná obilnina či luštěnina neutrální a jemné chuti nebo radši brambory na všechny způsoby, či obzvláště vypečené a nadýchané pečivo?
Sezónní i sušené ovoce, oříšky. To jsou dobroty 🙂
Vývary, kašičky, vajíčka, jak je máte rádi právě vy.
A koření, ta co znáte od babičky, ale i koření cizokrajných chutí…
VŽDYŤ JÍST DOBRÉ JÍDLO JE TAK ÚŽASNÁ VĚC 🙂
MY VÁM PORADÍME:
- které potraviny, jejich kombinace a množství jsou pro nejvhodnější
- jaké úpravy a koření použít
- jaké nápoje VÁM udělají nejlépe a kolik toho vypít
- PŠŠŠT!!! Také Vám poradíme, jak můžete (tak trošku, ale v klidu a téměř beztrestně) hřešit a mlsat…
Jídlo je “grunt”, kterého kvalita závisí jen na Vás.
Vždyť komplex trávení, “po čínsku” SLEZINA a ŽALUDEK, je naším nejdůležitějším orgánem po narození. Bez něj by nebyly žádné vitální substance.