Listy a kořeny, lodyhy a hlízy, květy i semínka. Kůra nebo pryskyřice?
Suší se a praží, macerují v zázvoru nebo alkoholu, fermentují, pečou se solí nebo s medem…
Můžete hádat co dává právě vašim bylinkám typickou chuť a vůni…
Živočišné produkty?
Živočišná energie škeblí, schránek z larvy cikády, bource nebo štíra pomáhá zvládnout stavy, na které jsou bylinky krátké (úporné bolesti nebo příznaky vnitřního větru – nezvladatelné svědění, závratě, křeče, hypertenze).
Bylinky jsou součástí našeho ranního rituálu. Někdo je přirovnává k ranní kávě, jiný jim říká něžně “moje hnusíky”… Všichni ale cítí, že se při jejich pravidelném pití “něco děje”.
Proč?
Každá bylinka spolupracuje s ostatními ve směsi podle známých, staletími ověřených pravidel.
Každá má specifickou chuť, teplotu a tropismus, tj. vstupuje do přesně známých MERIDIÁNŮ, vnitřních nebo smyslových orgánů a tkání.
NEZTRÁCEJTE ČAS ZBYTEČNÝM BROUZDÁNÍM PO INTERNETU A PŘIJĎTE
Víme, že umíte číst, zkušenosti vzdělaného terapeuta ale hned tak mít nebudete…
MY VÁM V OSOBNÍM KONTAKTU DOPORUČÍME PŘESNĚ TY KULIČKY, HOUBIČKY NEBO TINKTURY A NAMÍCHÁME PŘESNĚ TY SMĚSI, KTERÉ POTŘEBUJETE
NA KAŽDÝ PŘÍZNAK JE BYLINKA,
NA KAŽDOU NEMOC SMĚS.